Cześć wszystkim, potrzebuję pomocy w zidentyfikowaniu problemu z moim Juke z 2016 roku. Żaden z moich głośników aktualnie nie działa, gdy łączę się przez Bluetooth lub radio, dźwięk zanika i pojawia się, a w tym momencie prawie całkowicie zniknął. Dźwięk zachowuje się tak, jakby to była stacja radiowa, która jest naprawdę daleko i próbuje się połączyć, ale nie mam żadnych problemów z jakimkolwiek ekranem lub wyświetlaczem. Dźwięk jest statyczny i zanika. Moją pierwszą myślą było to, że moje głośniki się psują, ale naprawdę nie wydaje się, żeby wszystkie miały się zepsuć na raz? To bardziej przypomina mi problem elektryczny, ponieważ gdyby to była świeca zapłonowa, wszystko po prostu by przestało działać. Kilka osób zasugerowało wymianę mojego radia na inne fabryczne radio lub że mogę mieć problem z potencjalnym wzmacniaczem. Naprawdę chcę tylko zobaczyć, czy ktoś inny miał ten problem. Mam nadzieję, że opisałem problem wystarczająco dobrze, jeśli ktoś mógłby mi zaoferować jakiś wgląd, byłbym naprawdę wdzięczny.